Vårt samfunn skaper økende mengder farlig avfall. Farlig avfall inneholder ulike helse- og miljøfarlige stoffer. NOAH er Nordens fremste behandler av farlig avfall og sørger for at flere tusen tonn miljøgifter årlig tas ut av naturens kretsløp. Metodene NOAH bruker regnes som en av de beste metodene for behandling av farlig avfall i verden. I Norge har selskapet en markedsandel på 70%.

NOAH er opptatt av å finne nye sirkulære forretningsmodeller og bruker derfor store ressurser på å finne ut hvordan farlig avfall kan gjenvinnes til nye produkter. I dag har NOAH 80 ansatte og hadde i 2018 en omsetning på 572 millioner. Selskapet eies av investoren Bjørn Rune Gjelsten. NOAH har kontorer i Oslo, Holmestrand og Engadalen. For mer informasjon, se noah.no.


NOAH ser etter en forretningsorientert salgssjef som er god på å finne nye og utvikle eksisterende kunder. Salgssjefen har ansvar for alt salgs- og markedsarbeid for NOAHs norske kunder innenfor segmentet farlig avfall. Dette er en sentral, strategisk og kommersiell viktig rolle i et samfunnsnyttig selskap i endring og vekst. Stillingen rapporterer til direktør salg og marked.

Sentrale ansvarsområder

  • promotere NOAHs tjenester og løsninger i det aktuelle markedet
  • overvåke konkurranseforhold og identifisere nye muligheter
  • utarbeide forslag til realistiske salgs- og omsetningsbudsjett
  • utarbeide og gjennomføre markedsplan innenfor området farlig avfall


Kvalifikasjoner

  • høyere utdanning innen kommersielle fag (økonomi/salg/marked) eller tekniske fag
  • salgserfaring fra industriell virksomhet eller inn mot industrielle virksomheter (B2B)
  • erfaring fra strategisk salg, god på å utvikle partnerskap og langsiktige relasjoner
  • strategisk og forretningsorientert, ser og skaper muligheter i markedet
  • bygger gode relasjoner, spesielt eksternt ut mot kunder og samarbeidspartnere


Dette er stillingen for deg som liker å jobbe både operativt og strategisk. Du vil få mulighet til å påvirke hvordan industrien både i et langsiktig og kortsiktig perspektiv kan håndtere farlig avfall på en bærekraftig måte.

For mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med Freja Landewall eller Dag Holmen-Jensen i ISCO Group på 22 06 87 00.

Vennligst registrer CV og søknad på iscogroup.no snarest og senest innen 14. oktober.
 


Salgssjef Norge

NOAH

14. oktober 2019

Dag Holmen-Jensen
Freja Landewall


+47 22 06 87 00

NOAH