ISCO Group er i stor vekst og endring og har behov for å styrke sitt research- og analyseteam med en Senior Researcher. Da vi opplever en økt etterspørsel etter de tyngste lederrekrutteringene er vi på utkikk etter en medarbeider med flere års dokumentert erfaring fra gjennomføring av lederrekrutteringer på høyt nivå.  Et solid nettverk og god kjennskap til norsk nærings- og organisasjonsliv er en selvfølge, og du er godt vant og trives med utstrakt kunde- og kandidatkontakt.

Som Senior Researcher er du en instrumentell del av og har et sterkt eierskap til våre rekrutteringsprosesser. Du vil, i tett samarbeid med våre rådgivere, jobbe med kandidater og kunder, og vil kontinuerlig videreutvikle eget nettverk, og samtidig bidra til kvalitetssikring og forbedring av våre prosesser og metodikk. ISCO Group tilbyr en solid merkevare innen bransjen, et faglig sterkt miljø, usedvanlig blide og hyggelige kollegaer og stor fleksibilitet og frihet til å påvirke egen arbeidshverdag.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • relevant utdanning med gode akademiske resultater
  • noen års arbeidserfaring fra Executive Search på høyt nivå
  • god forståelse for forretningsprosesser og interesse for norsk nærings- og organisasjonsliv
  • strukturert, med evne til å håndtere flere parallelle prosjekter
  • trives med tempo kombinert med høye krav til kvalitet og nøyaktighet
  • gode analytiske evner og kompetanse til å bygge relasjoner – i møter og per telefon
  • solid digital kompetanse og svært gode muntlige og skriftlige fremstillingsevner

 
Interessenter bes registrere CV og søknad, eller ta kontakt i fortrolighet med Managing Partner Bendik Nicolai Blindheim på tlf. 22 06 87 00, eller Rådgiver og Leder for Research Lene Hoem Angelsen på tlf. 932 97 416.

Vennligst registrer søknad og CV snarest og senest innen 16. juni 2019.


Senior Researcher

ISCO Group AS

Lene Hoem Angelsen
Bendik Nicolai Blindheim


+47 22 06 87 00

ISCO Group AS