Thomas Magnus

Rådgiver


Magnus har mer enn 20 års erfaring som management konsulent fra ulike internasjonale konsulenthus, og har i tillegg vært administrerende direktør i Devoteam AS. Han har sin spisskompetanse innen strategirådgivning, transformasjons- og forbedringsprogrammer fra større organisasjoner. Han har ledet og implementert store endringsprogrammer som har levert betydelig og varige finansielle og operasjonelle resultater. Videre har han også jobbet mye med hvordan organisasjoner bygger inn et digitalt tankesett, fokus og tiltak som en integrert del av selskapets strategi og drift. Magnus har jobbet med ulike bransjer og har spesielt lang erfaring innen bank / finans.

Magnus vil i hovedsak jobbe med våre strategiske tjenester hvor vi gjennomfører kompetansekartlegging koblet mot strategisk målbilde, Management Audits, og annen rådgivning mot toppledelsen.

Magnus har en mastergrad innen strategi og internasjonal økonomi i tillegg til å ha deltatt på Executive Leadership-kurs på Yale School of Management.


Telefon: +47 91 85 33 93