SATSELIXIA er Nordens ledende treningskjede med til sammen ca. 160 sentere i Norden, hvorav 65 i Norge. Vi er mer enn 8000 ansatte i Norden, som tilsvarer ca. 2300 årsverk. I Norge er vi ca. 4100 ansatte som tilsvarer ca.1400 årsverk. SATSELIXIA har ca. 425 000 medlemmer i Norden og ca. 200 000 medlemmer i Norge. SATSELIXIA er en del av Health & Fitness Nordic (HFN), som eies av Altor og TryghedsGruppen. De to eierne har en felles visjon for den videre utviklingen av treningssenterbransjen i de nordiske landene.www.satselixia.no

COUNTRY MANAGER NORGE

Country Manager i SATSELIXIA vil få mulighet til å oppfylle vår visjon om å «Make the Nordic people happier and healthier». Du vil forsterke og videreutvikle selskapet som en ledende treningssenterkjede i det norske markedet gjennom å sikre høy lønnsomhet og effektiv drift. Med tilstedeværende og motiverende lederskap utvikler du ansatte, skaper entusiasme og bygger oppunder den positive kulturen i SATSELIXIA.

Ønskede kvalifikasjoner:
  • kommersiell ledererfaring tett på drift, gjerne fra større handelsvirksomhet
  • solid kundeinnsikt og erfaring fra å skape gode kundeopplevelser
  • «hands-on» leder som er glad i å følge opp og sitte tett på kollegaer og kunder
  • sterke resultater fra å optimalisere drift og sikre kontinuerlig forbedring
  • motiverende og involverende teambygger – en som skaper entusiasme og bygger god kultur
  • analytisk sterk med god tallforståelse

Dette er en sentral og synlig lederrolle med korte beslutningsveier og høyt operasjonelt fokus.

Interessenter kan ta fortrolig kontakt med Lasse Sørnes Pedersen eller Ole Petter Melleby i ISCO Group, 22 06 87 00. Vennligst registrer CV snarest.

Takk for din interesse!  Søknad sendes til  post@iscogroup.no. Skriv selskap og stillingstittel i emnefeltet. Legg ved søknad, CV og eventuelt andre relevante vedlegg. Du vil få en bekreftelse på mottatt søknad i løpet av 3 virkedager. Søknaden anses ikke som registrert før du har mottatt bekreftelse.

Ved å sende inn ditt CV og evt. andre vedlegg samtykker du til at ISCO Group AS, Wergelandsveien 7, 0167 Oslo, lagrer og behandler dine personopplysninger til bruk i rekrutteringsprosesser på vegne av 3. part/oppdragsgiver så lenge som rekrutteringsprosessen pågår eller så lenge som dine persondata vil kunne benyttes til andre relevante rekrutteringsprosesser. Personopplysninger vil bli delt med oppdragsgiver i den grad det er behov. Du kan kreve innsyn i dine lagrede personopplysninger eller å få disse endret eller slettet.

Annonsert stilling


Country Manager Norge

HFN Norway AS

Snarest

Ole Petter Melleby eller Lasse Sørnes Pedersen

22 06 87 00