Entra ASA er et av Norges ledende eiendomsselskaper. Selskapet utvikler, leier ut og forvalter attraktive og miljøledende kontorlokaler, samt utøver aktiv porteføljeforvaltning med kjøp og salg av eiendommer. Selskapets forretningsstrategi er å være ledende på kundeopplevd kvalitet, levere lønnsom vekst og å være miljøledende i bransjen. Entras strategiske satsningsområder er Oslo og omegn, Bergen, Stavanger og Trondheim. Hovedkontoret ligger i Oslo og regionskontorer i Bergen og Trondheim med ca. 165 ansatte totalt.

DIREKTØR PROSJEKTUTVIKLING

Direktør prosjektutvikling skal videreutvikle prosjektorganisasjonen i tråd med selskapets ambisjoner og strategier, og skape gode resultater, vekst og verdiskapning basert på bærekraft og langsiktighet. Du eier og leder gjennomføringen av store prosjekter fra a til å; fra investeringsbeslutning til ferdigstillelse, og bidrar aktivt i ledergruppen med å sikre god samhandling på tvers av organisasjonen.

Vi søker deg som har solid ledererfaring fra bygg- og eiendomsbransjen og kan vise til gode resultater innen utviklingsprosjekter. Du har et kommersielt tankesett og en verdibasert lederstil som støtter oppunder Entras verdier: ‘tett på’, nyskapende, ansvarlig, ‘ett lag’.

Interessenter kan ta fortrolig kontakt med Dag Holmen-Jensen eller Lasse Sørnes Pedersen i ISCO Group, 22 06 87 00. Vennligst registrer CV snarest.

Annonsert stilling


Direktør prosjektutvikling

Entra Eiendom AS

Snarest

Dag Holmen-Jensen eller Lasse Sørnes Pedersen

22 06 87 00