BetonmastHæhre er ett av Norges største og mest komplette entreprenørkonsern innenfor bygg, anlegg og eiendom. Konsernet ble dannet i 2017 da Betonmast AS, Hæhre entreprenør og Isachsen Gruppen fusjonerte. Konsernet har rundt 2200 medarbeidere og omsetningen i 2017 vil nærme seg 10 MRD NOK.

Betonmast Telemark er totalleverandør innenfor bygg- og entreprenørtjenester i Telemark. I 2016 hadde selskapet en omsetning på over 350 millioner kr og har i dag ca. 100 ansatte med kontor i Skien. Selskapet er en del av BetonmastHæhre konsernet.


Betonmast Telemark fokuserer på å utvikle prosjekter i nært samarbeid med kunden i ulike samspillsmodeller. Betonmast Telemark påtar seg også prosjekter innen alle entrepriseformer, som total-, general- og hovedentreprise, eller andre kontraktsformer etter kundens ønsker og behov. Betonmast Telemark satser bredt innenfor offentlig sektor, boligmarkedet, næringsliv og industri. Med solid lokal tilhørighet er selskapet engasjert i spennende prosjekter i hele fylket.

DAGLIG LEDER TELEMARK

Betonmast Telemark har betydelig vekstambisjoner i årene som kommer. Selskapet skal sikre sin posisjon som Telemarks ledende byggentreprenør gjennom god prosjektgjennomføring og kundebehandling. Selskapet søker nå etter en forretningsorientert og ambisiøs daglig leder som kan sikre og videreutvikle selskapets posisjon og nettverk i regionen. Stillingen inngår i konsernets ledergruppe av daglige ledere.


Vår daglige leder ønsker å trekke seg tilbake og derfor ser vi etter en samlende leder med erfaring fra prosjektorganisasjon, hvor presisjon og gjennomføring er kritisk. Du har gjerne erfaring med endringsledelse og motiveres av å bygge en salgsorientert og faglig sterk kultur. Vi ser etter en leder med visjoner og tanker omkring fornyelse, og vil derfor særlig vektlegge evner som strategi, analyse og kommunikasjon.

Vi søker kandidater som kjenner seg igjen i følgende kvalifikasjoner:
  • Solid ledererfaring fra relevante miljøer som f. eks. bygg, anlegg eller infrastruktur
  • God kompetanse innen prosjektledelse/prosjektledererfaring
  • Høyere relevant utdanning er ønskelig
  • Forståelse for nærings- og samfunnsliv i regionen
  • Økonomisk og administrativt ryddig
  • Proaktiv, dedikert og engasjert
  • Jordnær og uformell

Interessenter kan ta fortrolig kontakt med Freja Landewall, Dag Holmen-Jensen eller Bendik Nicolai Blindheim i ISCO Group, tlf. 22 06 87 00.
Vennligst registrer søknad og CV snarest og senest innen 6. august 2017.

Annonsert stilling


Daglig leder Telemark

BetonmastHæhre AS

06.08.2017

Freja Landewall, Dag Holmen-Jensen eller Bendik Nicolai Blindheim

22 06 87 00