ISCO Group er medlem i IIC Partners, verdens ledende, uavhengige search-allianse. Gjennom aktivt samarbeid med våre partnere internasjonalt, kan vi bistå våre kunder også over landegrensene. Som medlem av IIC Partners er vi tilstede med rundt 50 kontorer i mer enn 30 land verden over.

Med fokus på å kunne betjene kunder verden over med lokal ekspertise har IIC Partners en sterk posisjon internasjonalt. Konsulentene i vårt verdensomspennende nettverk har lang erfaring innen Executive Search, arbeider aktivt sammen i internasjonale fora og har førstehånds kjennskap til de lokale forhold.

Som vår kunde i Norge er du derfor, når du ønsker å gå inn i utenlandske markeder, sikret samme grad av personlig service og kontinuitet i kundeforholdet. Dine behov for Executive Search-bistand blir samtidig ivaretatt med en like høy grad av profesjonalitet og kvalitet som vi kan tilby deg i Norge.

Når du benytter deg av vårt internasjonale nettverk vil vi herfra også jevnlig følge opp oppdraget for å forsikre oss om at du får den service du fortjener og at dine behov for bistand blir oppfylt til det ytterste.